Syrmans AB, grundad 1993, är Sveriges största leverantörer av STG-BEIKIRCH’s lösningar inom brandgas- och naturlig ventilation.
Våra produkter används på skolor, kontor, banker, fabriker, sjukhus, förvaltningsbyggnader, flygplatser, barnstugor och kontorsmoduler.

Syrmans AB är ett företag med stark utveckling. Vår handplockade personal garanterar hög kvalitet, brett kunnande och håller sig uppdaterade i en bransch i kontinuerlig förändring.

Syrmans AB, återförsäljer och monterar/installerar tekniska lösningar i glasfasader och glastak som kräver t ex fönstermotorer och motoriserade solskydd. Vi erbjuder totalentreprenad så att kunden får en kontaktperson och en helhetslösning som fungerar till belåtenhet och ger trygghet.

Schüco International , Syrmans AB och STG-Beikirch har ingått ett samarbetsavtal inom produkter för rökgas- och komfortventilation för glasade fasader och glastak.

STG-Beikirch är enda fabrikat som i samarbete med Schüco International, tillverkar fönstermotorer och styrsystem som är specialanpassade för Schüco:s olika profilsystem.

Detta samarbete säkrar trygghet för våra kunder att bemötas av kunnig personal som hjälper med projektering, montage och driftsättning av anläggningar för rökgas- och komfortventilation till en rimlig kostnad.
foretaget6

 

foretaget3
foretaget4
foretaget5